Links

 

Links/molts+recursos:

En aquest apartat hi podreu trobar links a un munt més de recursos que per raons d’espai (i de temps) no podem allotjar a la nostra web. Es tracta de teixir una gran xarxa per a compartir recursos!.

El Cau de Tots:

El cau de tots és un espai amb recursos de tot tipus per treballar el tema de la natura i la sostenibilitat. És una iniciativa de Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya. Fés click aquí.

Senderi, eduació en valors:

Senderi, Educació en Valors és una xarxa d’organitzacions i institucions compromeses amb l’educació en valors, que té la voluntat de constituir un espai d’intercanvi i de reflexió conjunta, de difusió d’experiències de treball i de recursos al voltant de l’educació. Es tracta d’una iniciativa pionera que a través de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) pretén posar en relació la majoria d’entitats que treballen en l’educació en valors, que tenen una àmplia representació social i que fan un servei a la comunitat. És una publicació de subscripció gratuïta que s’edita en català i castellà. Podeu visitar el lloc web fent click aquí. No deixeu de visitar el seu apartat de butlletins, hi podreu trobar material molt interessant sobre projectes de tot tipus.

Xarxanet.org:

Xarxanet.org és un lloc web d’és d’on es poden texir xarxes amb d’altres entitats del tercer sector. Pot ser una eina molt útil per a donar a conèixer els nostres projectes o per a coneixer-ne d’altres. La web s’estructura per àmbits associatius: ambiental, comunitari, cultural, internacional, social. A la vegada oferèix serveis d’assessorament econòmic, formatiu, informàtic, jurídic, i projectes. Fé click aquí.

Engrup.org:

Engrup és la comunitat virtual dels educadors en el lleure de parla catalana. Aquesta pàgina ha estat impulsada des del MCEC de la Fundació Pere Tarrés. En el seu apartat de “Recursos” hi podreu trobar molts recursos sobre jocs, dinàmiques, xerrades, etc… Fés click aquí.

Links/Els agrupaments:

Minyons Escoltes i Guia Sant Jordi de Catalunya (MEGSJC):

Minyons Escoltes i Guia Sant Jordi de Catalunya és la organització a la que pertany el cau d’Olesa de Montserrat. D’ella en formen part 137 agrupaments arreu del territori, en presència a 30 comarques i 95 municipis catalans. Fés click  aquí.

Agrupament Escolta i Guia Sant Bernat de Claravall, Olesa de Montserrat: 

Visita la nostra pàgina bessona, http://www.cauolesa.cat en ella hi podras trobar informació sobre nosaltres i com contactar-nos. Fés click aquí.

Agrupaments a Catalunya:

Des d’aquest enllaç a la pàgina web de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, podeu triar l’agrupament amb el que us voleu posar en contacte. Els agrupaments estant ordenatsper demarcacions. Fent click sobre d’un agrupament tindreu un enllaç a la seva conta de correu electrònic i a la seva pàgina web. Un recurs molt útil per quan volgueu, per exemple, demanar de fer nit a un agrupament. Fés click aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: